Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Tips ved poker spil

Det har stort set været en drøm for enhver pokerspiller, at man en dag kunne sige sit job op, og derefter leve af at spille poker. Det kan enten være online, hvor man sidder og spiller mange borde af gangen, eller liveturneringer, hvor du får rejst verdenen rundt og tjent masser af penge ved bordene.

Desværre er det ikke så simpelt at blive professionel pokerspiller, det kræver nemlig en hel del mere, end bare at vinde en enkelt turnering eller to.

I denne artikel vil du dog kunne få flere gode råd til, hvordan du kan udvikle dig som pokerspiller, så du måske alligevel en dag kan opfylde din drøm om at leve af at spille poker.

Du skal ikke spille på højere niveau, end det du kan slå

Det kan være fristende at spille de dyre turneringer, fordi præmiepengene er meget højere end de mindre. Forskellen er dog også, at når du spiller med i turneringer der har et højere buy-in, så vil modstanden også blive svære.

Derfor er det vigtigt, at du ikke spiller på et højere niveau, end det, som du har bevist at du kan slå.

Hvis du sidder og spiller cash-game, skal du ikke bare springe 3-4 niveauer op, fordi det er mere fristende at spille for mange penge. Hvis du ikke engang kan vinde på NL25, hvorfor tror du så, at du kan vinde på NL100.

Du er nødt til at være tålmodighed, og vente på, at du kan slå et niveau før du rykker op. Hvis du så begynder at tabe, når du er rykket op, så må du rykke ned og vente på, at du er blevet en bedre pokerspiller.

Spil ikke med for mange borde åbne på en gang

En af de mange grunde der kan være til, at du taber på et højere niveau kan være, at du spiller med for mange borde åbne på en gang. Hvis du sidder og spiller med mange borde åbne, så har du mindre tid til at fokusere og tage de rigtige beslutninger.

Her vil du blive stresset over, at du konsekvent skal tage en beslutning på hvert bord, og det vil hyle dig ud af den, hvis du ikke er en dygtig pokerspiller.

Det ser imponerende ud, når de professionelle sidder og spiller med 26 borde åbne, men de er trænede i det, og de vinder altså. Du bør starte stille og roligt ud, og når du mestre et bord, kan du spiller på to og sådan kan du fortsætte.

Analyser de hænder du taber

Det er ikke de sejre vi får, der gør os til vindere. Det er derimod ved at analysere de nederlag vi møder, og på den måde gør os til bedre spillere.

Når du taber en hånd, skal du ikke blot glemme den og forsøge at komme videre. Du er nødt til at gå i dybden med den, så du kan se, hvor det er du laver en fejl. Var det for højt et bet, skulle du have foldet fra start eller hvad burde du have gjort?

Hvis ikke du analysere de hænder, hvor du taber, ender du bare med at lave de samme fejl igen, og så bliver du ikke en bedre pokerspiller.

Få hjælp af en poker coach

Et rigtig godt råd som kan rykke mange er, at de får hjælp til deres spil af en professionel. Der er rigtig mange dygtige spillere, som du kan hyre til at træne dig.

De kan hjælpe dig med at spotte de steder, hvor du laver store fejl, og hvor du bør spille anderledes. Det kan være, at du skal spille med andre hænder, eller bette højere/lavere i specifikke situationer.

En coach kan især hjælpe dig med at analysere de hænder, hvor du har tabt, og de kan gøre dig klogere på, hvad du burde have gjort i stedet. Dette kan hjælpe dig til at blive en succesfuld pokerspiller.