Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Spilforslag Real Madrid vs. FC København

De danske mestre fra FC København gæster i aften Real Madrid i Champions League, en næsten umulig opgave for de danske drenge, og vi skal håbe på et mirakel som i 1994, hvor OB vandt 2-0 på Santiago Bernabeu for, at FCK kan hente point med hjem fra Real Madrid.

FCK_-_Juventus_783674a

 

FCK spillede i første kamp 1-1 hjemme mod Juventus, et stort og flot resultat over de italienske mestre, men i aften venter en endnu sværere opgave på fremmed græs, når man gæster Madrid.

Vi har kigget på oddsene op til kampen, hvor du kan få odds 23 på en FCK sejr i Madrid, mens hjemmeholdet kun giver 1.08 gange pengene tilbage. Et fint odds på FCK, men et ikke særlig realistisk odds i forhold til kampen.

Madrid er naturligvis store favoritter til opgøret og vi har fundet et godt spilforslag til aftenens kamp.

Real Madrid vinder til 0 til odds 1.55

Real Madrid og Cristiano Ronaldo har udtalt, at man ønsker at give tilbage for, da man tabte til rivalerne fra Atletico Madrid på eget græs. Dette skal ske i aften i Champions League, og vi giver derfor ik

ke FCK mange chancer for, at få noget med hjem fra Real Madrid, og med stjerner som Ronaldo og Gareth Bale forventes FCK ikke, at få mange chancer på Santiago Bernabeu.

Real Madrid vinder til 0 giver odds 1.55 på Danske Spil, et odds der er fin værdi i, i forhold til vor store favoritter Real Madrid egentlig er.

Du kan spille på kampen her.