Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Spil med i en USD 2500 turbo turnering for under USD 1

PokerStars BonusHver aften kl.22.45 dansk tid, har alle PokerStars kunderne, chancen for at spille med i en Hot Turbo turnering med $2.500 i garanteret præmiepulje for $0,55.

Hvis du alligevel ikke kan sove om aftenen, eller du bare har fri næste dag og kan være længe oppe. Så kunne det være, at du skulle overveje at spille med i den daglige Hot Turbo turnering hos PokerStars. Hvor du kan spille med om din andel af mindst $2.500, for et indskud på sølle $0,55.

Det er heldigvis de fleste der kan finde råd til at skulle investere under $1, mod at få chancen for at vinde sin andel af minimum $2.500 hos PokerStars. Alle der har råd og lyst til at spille med i Hot turbo turneringen hos PokerStars, er mere end velkommen til at melde sig til.

Selvom at det er en turbo turnering, hvor det hele går lidt stærkere end i en normal pokerturnering. Så er det stadigvæk en ganske underholdende online pokerturnering, hvor du kan vinde en klækkelig sum for et betragteligt lille beløb.

Det eneste man skal gøre er, at logge sig ind på ens PokerStars konto og gå til lobbyen. Hvorfra man kan tilmelde sig til turneringen. Når man har meldt sig til, vil turneringen automatisk poppe op på din skærm kl.22.45 når den starter.

Det kræver selvfølgelig at man er kunde hos PokerStars i forvejen, eller at man når at oprette sig som ny kunde inden turneringen den starter. Du kan faktisk nå at oprette dig som kunde hos PokerStars i løbet af ganske få minutter. Og når du har oprettet dig som kunde, kan du ved at trykke PSP5957 som PokerStars bonuskode, opnå en solid poker bonus på op til $600.

Din PokerStars bonus vil blive aktiveret i forbindelse med dit første indskud. PokerStars matcher nemlig din indbetaling med 100 % op til $600 den første gang. Pengene du kan gøre krav på fra PokerStars, de vil først blive udbetalt til dig, når du har levet op til deres særdeles rimelige bonuskrav.

Det er 100 % gratis at blive kunde hos PokerStars, og nu har overstået registreringen og lavet dit første indskud. Så er du pludselig en del af verdens største online pokerrum.

 

PokerStars -->> Tilmeld her