Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Om PUKH Bad Beats

Bad beats er noget alle pokerspillere kommer til at opleve masser af gange. Det er dog vældig forskelligt hvordan hver enkelt spiller tackler disse situationer, og ofte får et bad beat folk til at gå på tilt. Egentligt er der ikke noget som burde hedde bad beat, og egentligt burde pokerspillere slet ikke tænke over, om der sker uheldige ting i den enkelte pokerhånd.

Når en modspiller laver en fejl i en pot, så er det jo rent faktisk det, man gerne vil have at han gør, og derfor må man også acceptere at modstanderen har betalt dyrt for at få ret til at se om han kan trække ud på en. Pot odds fejl er i realiteten det, som man meget gerne ser ens modstandere lave, og derfor giver det ingen mening at tilte over, at en anden spiller er heldig.

 

Glæd dig på fiskens vegne

Poker handler om det lange forløb, og at nogle dårlige spillere er heldige i en hånd, er det, som får dem til at komme tilbage måned efter måned. De tror de kan spille poker og husker på den ene store pot de vandt, og tænker aldrig over, at de rent faktisk er store tabere i spillet.

Derfor bør man ikke tænke over, hvem af fiskene der vandt over én, men i stedet bare konstatere, at livet er herligt, fordi der til stadighed er folk som brænder penge af på et spil, de slet ikke mestrer. Tilter du efter et bad beat, så begynd at overvej at smile og grine i stedet for, da det rent faktisk burde være den følelse, man som dygtig pokerspiller sidder med efter en pot odds fejl fra modstanderens side.

At kortdækket ikke altid er med én er bare noget, man skal lære at leve med. Lærer man ikke dét, ender man selv med at være fisken som sprøjter til højre og venstre måned efter måned.

Bad beats findes ikke og du bør ALDRIG fortælle en bad beat historie til nogen som helst, når nu der findes tusinder af langt mere interessante hænder at diskutere.

Du kan starte med din poker træning her hos PokerNet.dk, hvor der er spandevis af gratis pokervideoer og tusindvis af aktive forummedlemmer, som hellere end gerne vil snakke pokerhænder med dig. Men spar for guds skyld på bad beat historierne, for de har hørt dem allesammen før!