Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Er du med på live betting bølgen?

livebettingLive betting er det nyeste påfund indenfor betting. Det er ganske vist ikke noget, der er opfundet indenfor det sidste år, men det er stadig det nyeste og et punkt, der konstant forbedres og udvikles på.

I mere end hundrede år har man væddet om kampe før de går i gang. Grunden til, at man ikke har kunnet vædde undervejs er fordi det teknisk har været umuligt at gengive præcise oplysninger. Tænk bare på Danmarks Radio i gamle dage, hvor man først kunne få resultatet af landskampen flere timer efter den var slut. Der var ikke teknisk mulighed for at komme med reportager hurtigere. I dag har vi internettet og alt går lynende hurtigt.

Bookmakerne koncentrerer sig i stadig stigende grad om at give den bedst mulige live betting service. Der er lavet mobile apps, der er live scores, der er direkte transmissioner på hjemmesiderne. Befolkningen har taget live betting til sig, og det skyldes naturligvis, at man får mange indtryk under sådan en kamp, og man kan nå at skifte mening mange gange. Det kan være, at man fortryder sit bet før kampen og gerne vil spille noget andet. Det kan være, at man er blevet bekræftet i sin forudanelse og vil satse mere på det udfald…

Uanset hvad det er, så giver live betting en unik mulighed for at følge sin intuition uanset hvornår i kampen, den opstår. Det er der virkelig penge i for bookmakerne og spillefuglene kan få styret deres impulsive lyster, uanset hvornår de opstår… Det er en win/win situation og markedet er/bliver næsten med garanti pregame betting overlegen på et tidspunkt.

Alle store bookmakers – og egentlig også de fleste små – udbyder live betting. Det er tempofyldt og der er masser af spænding. På grund af det tempofyldte, så hænder det også at bookmakerne vurderer en lille smule ved siden af, og dermed får spillerne en større fordel end ved pregame betting. Det kræver naturligvis, at man som bettor er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, men sådan er der så meget i livet. Mulighederne er i hvert fald til stede og det er et solidt alternativ til den originale pregame betting-form.