Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

EM Kval 2016: Danmark favoritter mod Albanien

DanmarkI morgen aften skal Danmark spille deres anden kamp ved EM Kvalifikationen 2016, forud for slutrunden der spilles i Frankrig i 2016. Danmark startede ud med flot spil i den første kamp mod Armenien, men på trods af klar spildominans og store chancer, og lykkedes det ikke Danmark at få sendt bolden i nettet med det samme. Det var til gengæld gæsterne der kunne bringe sig foran på et mål i 2. halvleg af Dortmund spilleren Henrikh Mikhitariyan, der flot sendte bolden forbi Kasper Schmeichel i målet.

Danmark pressede gevaldigt på efter Armeniens føringsmål, og der gik da heller ikke længe før, at Danmark havde udlignet i regnskabet. Pierre Emil Højbjerg tordnede bolden i målet fra kanten af feltet, og så stod der 1-1 i den kamp. Kort før tid blev det så til 2-1, da indskiftede Thomas Kahlenberg stod godt placeret i feltet, og han kunne heade bolden i mål til slutresultat 2-1. Resultat betød, at Danmark topper gruppen forud for opgøret mod Albanien i morgen aften.

 

Odds på Albanien – Danmark her —>

 

Albanerne startede ligeledes EM Kvalifikationen godt ud, da de overraskede alt og alle med en sejr over Portugal. Det var ikke blot en sejr over portugiserne, men en sejr på udebane i Lissabon. Den afgørende scoring blev sat i mål i slutningen af 2. halvleg, da Albanien sendte bolden i mål efter et indlæg på kanten af feltet. Resultaterne betyder, at Danmark og Albanien spiller en mindre topkamp i morgen aften, hvor Danmark på forhånd er blevet kåret som favoritter.

Hvis vi kigger hos bookmakeren Ladbrokes, så giver de lige nu pengene 2.15 gange igen på, at Danmark går hen og vinder opgøret over Albanien. Ladbrokes giver pengene 3.40 gange tilbage på en albansk sejr, mens uafgjort giver pengene 3.10 gange igen.

Danmark vurderes derfor til at være favoritter i opgøret mod Albanien, og Danmark har da også en ganske god historik mod albanerne. Senest Danmark var i gruppen med Albanien endte det med to sikre sejre til Danmark, og det håber vi altså på sker igen. Du kan bette på kampen via vores overstående link.