Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

DM i Poker 2018

Online DM i poker 2018 er afsluttet, og det var med Ronni Borg som den helt store vinder. Han vandt både highroller turneringen, og det lykkedes ham også at ende helt i top på ranglisten, der sender ham til Las Vegas med Danske Spil på pokercheferne turen.

Poker-DM

Afslutningen af Online DM i poker betyder dog ikke, at DM er slut, og det er derfor stadig muligt at sikre sig en plads til pokerchefturen senere på året.

I mandags begyndte DM i poker for hold 2018, og her er førstepræmien 4. pladser til pokerchefturen. DM i poker for hold består af fire spillere på hvert hold, hvor hver spiller har en fast spilledag.

Dvs. spiller a spiller fire mandage i træk, spiller b spiller fire tirsdage i træk, spiller c spiller fire onsdage i træk, og sidst spilles de fire torsdage af spiller d.

I hver turnering samler man point sammen til en fælles rangliste, og det kræver, at man kommer i pengene, hvis man skal have ranglistepoint. De ni bedste hold efter de første fire uger, vil gå videre til finalerne, og det er her, at det for alvor bliver spændende.

Ranglisten nulstilles og begyndes derfor på ny. Samtidig fordeles spillerne på holdene også efter, hvor god man har været. Den bedste spiller møder de bedste spillere fra de andre hold, mens den dårligste spiller, møder de dårligste spillere fra de andre hold.

Foruden ranglistepoint er der også en præmiepulje i hver turnering. Turneringen løber fra d. 30. april til d. 26. maj.